Vriendinnenreunie; wat te doen met een grote groep?

Van die afspraken die ooit de lucht in werden gegooid;  ‘’wij blijven voor altijd vriendinnen en hierbij beloven wij elkaar dat we elkaar voor de rest van ons leven eens per maand blijven zien’’. Tot dat het ‘volwassen’ leven het overneemt, en jij en je vriendinnen er achter komen dat dat makkelijker gezegd was dan gedaan. Dien je opeens genoegen te nemen met eens in de paar maanden, of erger nog eens in het jaar afspreken… maar, looking at the bright side; meestal kan je tijdens zo’n jaarlijkse reünie wel éxtra uitpakken.

Staat er bij jullie weer een zonnige reünie op de planning aankomende zomer, maar zijn de plannen nog niet volledig gesmeed en in kannen en kruiken? Lees dan met ons mee voor een heerlijke vriendinnenreünie in Zwolle; een vol dagprogramma!

Mimosa brunch; wie houdt er niet van?

Start de dag rond een uur of 11:00 bij een lekker cafétje of hotspot in Zwolle. Bekijk de opties om van te voren een brunch klaar te laten zetten, en vergeet natuurlijk de mimosa’s niet; geeft toch wat extra flair aan de dag! Is 11:00 uur te veel van het goede, en is rond een uur of 13:00 afspreken beter? Kijk dan eens of je een lekkere hightea kan regelen!

Next activity; bootje varen!

Wist je dat Zwolle zich perfect leent voor een middagje op het water? Hoe leuk om een sloep te huren en je over de Zwolse wateren te laten varen. Wil jij een sloep huren Zwolle? Er zijn veel bedrijven die je voor een kleine prijs een heerlijk middagje laten genieten op het water. Zorg dat iedereen wat lekkere hapjes meeneemt, en natuurlijk iets te drinken, dan is de lunch of eventueel borrel met happen ook direct geregeld!   

Wijntje?

Een activiteit voor na het bootje varen? Wat dachten jullie van een heerlijke high-wine, of pak lekker uit met een gin-tonic proeverij! Misschien iets minder toe aan alcohol na het borrelen op de boot? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een escaperoom; naast station Zwolle bevindt zich een hele leuke en spannende escaperoom. Perfect voor een vriendinnenreünie!

Afsluiter

Sluit jullie dag samen lekker af met een etentje in een pizzeria of stadscafé; niet te chique, gewoon lekker casual. Wie in Zwolle blijft slapen kan daarna natuurlijk nog even het terras op, en anders is het afscheid nemen en uitzwaaien geblazen; tot volgend jaar maar weer!

Vorige

Wat is ACT therapie: een gids voor acceptatie en toewijding

Volgende

Het Belang van Dakisolatie: Een Gids voor een Energiezuinig Thuis