Dit zijn de populairste relatiegeschenken van dit moment

Ondernemers geven hun klanten, zakenpartners en ook medewerkers regelmatig een klein cadeau. Deze relatiegeschenken hebben verschillende doelen. Zo helpt het de ondernemer de naamsbekendheid van diens organisatie te verbeteren en wordt het door de ontvanger als een blijk van waardering gezien. Wat ontvang jij aan het eind van het jaar of bijvoorbeeld kort voor de zomervakantie van je werkgever? De afgelopen jaren is er het nodige veranderd op het gebied van relatiegeschenken. Zo is duurzaamheid een steeds bepalender thema geworden in de samenleving, wat impact heeft op hetgeen ondernemers relaties geven. Zo is bijvoorbeeld robuuste, stevige waterflessen bedrukken interessanter geworden. Evenals het laten bedrukken van een nuttige powerbank. Wat zijn de populairste relatiegeschenken van dit moment? Je leest het in dit artikel! 

Ondernemers kiezen bewust voor duurzame relatiegeschenken 

In de inleiding van dit artikel werd de groeiende populariteit van waterflessen en bidons bedrukken al genoemd. Het fraaie aan deze relatiegeschenken is dat ze altijd van pas komen. Je kunt ze gebruiken tijdens het sporten, bij een wandeling met het gezin en bijvoorbeeld op kantoor. Zeker nu de kartonnen bekertjes niet meer gebruikt mogen worden. Daarbij gaan deze producten over het algemeen vele jaren mee. In het bijzonder de items van RVS. 

Het zijn, kortom, producten waar een ontvanger wat aan heeft. Door voor een dergelijke duurzame optie te kiezen, geven ondernemers hun visitekaartje af. Klanten en relaties vinden het belangrijk dat aanbieders op duurzame en ecologisch verantwoorde wijze te werk gaan. Een bedrukte pen of bijvoorbeeld keycord, relatiegeschenken die voorheen populair waren, passen daar in veel mindere mate bij. 

Voorbeelden van de populairste relatiegeschenken in 2024

De waterflessen, bidons en powerbanks zijn slechts drie voorbeelden van de populairste relatiegeschenken van 2024. Andere goede voorbeelden zijn onder meer een bedrukte canvas tas, eveneens een product dat altijd van pas komt. Bedrijven met een ruimer budget voor het laten bedrukken van relatiegeschenken kunnen kiezen voor een rugzak. Ideaal om een laptop, kladblok of bijvoorbeeld iPad in mee te nemen naar het werk. 

Ook leuk: een bedrukte paraplu. Handig voor thuis of op kantoor! Kies voor een compacte paraplu, zodat een ontvanger deze makkelijk mee kan nemen. Vergelijkbaar met een bedrukte waterfles, is ook de bedrukte thermosfles in trek. Veel bedrijven boden hun werknemers recent zo’n thermosfles aan, ter vervanging van de klassieke weggooibekers. Het gebruik daarvan is sinds het begin van dit jaar verboden op kantoor. 

Vorige

Zelfstandigheid behouden: de rol van alarmsystemen voor senioren

Volgende

Slimme promotionele artikelen bezorgen jouw bedrijf een goede naam