Slimme promotionele artikelen bezorgen jouw bedrijf een goede naam

Wil je de komende zomer jouw bedrijf extra onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Denk dan eens na over de mogelijkheden voor het uitdelen van promotionele artikelen. Dit zijn kleine hebbedingetjes die jouw bedrijfsnaam of logo bevatten. Er zijn veel mogelijkheden, maar het beste scoor je met een artikel dat iedereen sowieso al nodig heeft en waar ook nog eens een positieve boodschap van uitgaat. Hieronder enkele voorbeelden van slimme promotionele artikelen, die jouw bedrijf een goede naam zullen bezorgen.

Een echte eyecatcher

Gedurende het zomerseizoen zijn er veel festivals in de open lucht. Voor de bezoekers is het zaak om zich goed te beschermen tegen de felle zon. Laat voor zo’n festival zonnebrillen bedrukken met jouw logo en deel ze uit. Wie zijn ogen niet goed beschermt tegen de zon, loopt een groter risico op oogaandoeningen. Vaak openbaren dergelijke aandoeningen zich pas op latere leeftijd, maar zijn ze wel degelijk te wijten aan onvoldoende bescherming gedurende je hele leven. De uv-stralen van het zonlicht zijn voor het netvlies net zo schadelijk als ze zijn voor je huid. Men zal het zeker waarderen dat jij je als ondernemer bekommert om de gezondheid van je medemens. Zo’n zonnebril is een echte eyecatcher die bovendien getuigt van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. 

Goed beschermd tegen de zon

Zowel op festivals, als ook in recreatiegebieden, is het belangrijk om altijd een tube zonnebrand bij de hand te hebben. Ook als de zon niet heel fel schijnt, kunnen bezoekers gemakkelijk verbranden als ze hun huid niet insmeren. Een uitstekende kans dus voor jou als ondernemer om tubes zonnebrand met logo te gaan uitdelen. Men zal het zeker weten te waarderen dat dit gratis wordt aangeboden en bij elk gebruik van de tube wordt de aandacht weer opnieuw op jouw bedrijf gevestigd. Dat geeft je naamsbekendheid natuurlijk een flinke boost.

Voldoende drinkwater op zak

De meeste mensen drinken onvoldoende water. Het gevolg is dat ze een verhoogd risico lopen op fysieke klachten. Het is belangrijk om het lichaam voortdurend te hydrateren. Idealiter drinkt een volwassene per dag 35 milliliter water per kilogram lichaamsgewicht. Dit houdt in dat iemand van 75 kilogram dus 2,6 liter water zou moeten drinken. Hoe leuk is het, als ze dat water drinken uit een waterfles met het logo van jouw bedrijf erop? Waterflessen zijn om die reden geliefde promotionele geschenken geworden.

Vorige

Dit zijn de populairste relatiegeschenken van dit moment

Tips voor effectieve communicatie op de werkvloer
Volgende

Tips voor effectieve communicatie op de werkvloer