Welk merk heb je nodig voor een goede mondgezondheid?

woman in white blazer holding tablet computer
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Sunstar GUM is een wereldleider in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige mondverzorgingsproducten. Het bedrijf heeft een breed scala aan producten voor tandheelkundige hygiëne ontwikkeld, waaronder tandenborstels, flosdraad, tandpasta en mondspoeling. Lees hier alles over de meest populaire producten van Sunstar GUM bespreken en hun voordelen voor jouw mondgezondheid.

Tandenborstels

De tandenborstels van Sunstar GUM zijn ontworpen om op efficiënte wijze tandplak en bacteriën te verwijderen. De meest populaire tandenborstels zijn de GUM Technique Pro en de GUM ActiVital. De GUM Technique Pro heeft een unieke driehoekige borstelkop die het gemakkelijker maakt om de achterste tanden te bereiken en te reinigen. De GUM ActiVital heeft een zachte borstelharen die helpen om tanden en tandvlees te beschermen.

Flosdraad

Flossen is een essentieel onderdeel van een goede mondhygiëne. Sunstar GUM heeft verschillende soorten flosdraad, waaronder de GUM Expanding Floss en de GUM Comfort Slide Floss. De GUM Expanding Floss zet uit tijdens het flossen, waardoor het gemakkelijker wordt om tussen tanden en kiezen te reinigen. De GUM Comfort Slide Floss is ontworpen om gemakkelijk tussen de tanden te glijden en heeft een zachte textuur om irritatie van het tandvlees te voorkomen.

Tandpasta

Sunstar GUM heeft verschillende soorten tandpasta ontwikkeld voor specifieke mondproblemen, zoals gevoelige tanden, tandsteen en tandvleesontsteking. De GUM SensiVital tandpasta is ontworpen om gevoelige tanden te kalmeren en te beschermen tegen verdere slijtage. De GUM PerioBalance tandpasta helpt de bacteriële balans in de mond te herstellen en helpt zo om tandvleesontsteking te verminderen. De GUM Original White tandpasta is ontworpen om verkleuringen op het tandoppervlak te verwijderen en tanden witter te maken.

Mondspoeling

Mondspoeling is een aanvulling op tandenpoetsen en flossen en kan helpen bij het bereiken van een optimale mondhygiëne. De GUM Hydral tandpasta is ontworpen om de mond te hydrateren en te beschermen tegen uitdroging, terwijl de GUM Activital mondspoeling helpt om de mond te verfrissen en de adem te verbeteren. De GUM Paroex mondspoeling is ontworpen om tandvleesontsteking te verminderen en de gezondheid van het tandvlees te verbeteren.

Bestel online!

Je kunt alle producten van GUM gewoon online bestellen, dat is wel zo gemakkelijk. Je kiest precies die mondspoeling, tandpasta, tandenborstels, tandenstokers, floss en wat je ook nog meer nodig kunt hebben en je bestelt gewoon online. Je kunt hier niet alleen terecht voor je eigen mondgezondheid, ook voor de mondgezondheid van je kinderen is hier van alles te vinden. Denk je dat je niets hoeft te doen aan je mondgezondheid omdat je je eigen tanden en kiezen niet meer hebt? Fout gedacht! Je vindt op de site ook alles voor het onderhoud en reinigen van je kunstgebit.

person pouring hot coffee on mug
Vorige

Waar moet je op letten bij het kopen van een thermoskan?

Volgende

NurseStation: Hét platform voor zorgverleners