Medicinale mushrooms: een steenoud medicijn

De vraag en interesse in alternatieve geneeswijzen neemt met de dag toe. Supplementen, en vooral medicinale mushrooms, kunnen  een krachtige voedingsbron zijn en veel kwalen helpen of ondersteunen. Medicinale paddenstoelen bevatten alle essentiële en hoogwaardige  aminozuren. De geneeskrachtige werking van deze paddenstoelen is zeer breed gericht. Wil je weten waarom? Lees dan deze blog!

De traditionele Chinese geneeskunde

Het gebruik van  paddenstoelen als medicijn in de “traditionele Chinese geneeskunde” gaat naar schatting 5.000-7.000 jaar terug. Medicinale paddenstoelen zijn krachtige ziektebestrijdende schimmels en waren bekend in het Verre Oosten. Rond het jaar 600 tot 1000  nam de vraag naar eetbare en medicinale paddenstoelen toe. Om aan deze behoeften te voldoen, hebben de Chinezen kweekmethoden ontwikkeld en geperfectioneerd. Tegenwoordig is van meer dan 800 soorten paddenstoelen beschreven dat ze medicinale effecten hebben. Van deze 800 medicinale paddenstoelen zijn er om en nabij 500 soorten met antitumoraleeigenschappen! Het gebruik van medicinale paddenstoelen vond zeker niet alleen plaats in China. Met name in Vietnam, Thailand, Korea, Laos en India, zijn velen recepten en kuren te vinden waarvan de oorsprong en het gebruik samensmelt met de traditionele cultuur.

Deze medicinale paddenstoelen extracten geven geen psychedelische effecten. De extracten zijn alleen bestemd ter ondersteuning van de gezondheid. Uiteraard verkopen we ook psychedelische paddo’s of truffels aan. Deze bieden we aan in de vorm van een growkit en zijn ontzettend simpel op te zetten en te kweken.

Het merk Foodsporen

Foodsporen is een vooruitstrevend ecologisch verantwoord bedrijf dat gebruikt maakt van innovatie productie processen waarbij rekening wordt gehouden met de natuur en het milieu. Foodsporen werkt uitsluitend met pure en vitaliserende paddenstoelen. Dit garandeert een hoogwaardig kwaliteit paddenstoelen extract boordevol met gezonde stoffen. Foodsporen maakt gebruik van een drievoudige extractie methode. Door de medicinale paddenstoelen drie keer te extraheren lukt het Foodsporen om alle vitale stoffen uit de paddenstoel te verkrijgen. Dit maakt de extracten van Foodsporen buitengewoon van hoge kwaliteit. Daarom heeft 24high.nl allerlei verschillende soorten paddenstoelen van Foodsporen in haar webshop te koop staan!

Vorige

Dit is wat jij moet weten als je overweegt om een kat te kopen!

Volgende

Makkelijk toegang met een loopdeur in uw overheaddeur