Geef je kantoor een industrieel tintje

Een kantoor wat er geweldig uit ziet is zeker een pluspunt. Als klanten bij jou binnen komen is het geweldig als ze vinden dat het er verzorgd en decoratief mooi uit ziet. Gelukkig hoeft dit niet zo moeilijk te zijn. Aan de hand van een paar aanpassingen heeft jouw kantoor in een hand omdraai een geweldig kantoor. Een tip die wij je mee willen geven is de industriële stijl. Deze stijl is warm, maar ook stoer. Een kantoor met body heb je dan zeker! Wil je meer weten over kantoorinrichting ? Lees dan snel verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

De muren van het kantoor

Je moet bij het begin beginnen, en ja dat zijn de muren van het kantoor. Een geweldige manier om sfeer te brengen aan een ruimte is een accentmuur bijvoorbeeld een bakstenen muur in het gebouw. Ze worden omarmd vanwege hun mooie uiterlijk. Wil je een extern element toevoegen? Kies dan voor een mooie grote opvallende plant. Dit zal zorgen voor meer creativiteit en productiviteit, en het verbetert de luchtkwaliteit! Daarnaast hebben we nog een tip, probeer het niet te druk te maken in het kantoor. Als je te veel drukke kleuren gebruikt kan het zo maar zijn dat de werknemers zich niet meer zo goed kunnen concentreren. Probeer daarom de kleuren zo neutraal mogelijk te houden. Gelukkig is het nog steeds mogelijk om de ruimte sfeervol te maken! Dit kan aan de hand van sfeervolle verlichting, en geweldige decoratie.

Voeg hout toe

Ruw materiaal die je een natuurlijk gevoel geeft in een drukke werkomgeving, zorgt voor een rustige sfeer voor je werknemers. Ook geeft hout het kantoor een moderne uitstraling. Neem bijvoorbeeld extra ruwe houten elementen en verwerk dit in je industriële kantoorinrichting. Bijvoorbeeld, planken van onbewerkt hout over een bureau heen hangend waar boeken en mappen opgeborgen kunnen worden.

Een oude ruimte

Een oudere kantoorruimte met zichtbare leidingen of balken? Perfect voor de industriële look. Kanalen, buizen en balken die blootgesteld zijn, zijn het kenmerkende concept dat wordt gebruikt in industriële ruimtes en dragen bij aan de onafgemaakte sfeer. In combinatie met vintage verlichting of bakstenen muren komt alles in het geheel bij elkaar. Een onafgewerkte ruimte in stijl!

Vorige

Wat komt er allemaal kijken bij het kopen van een e-bike?

Volgende

Geef een hotelgevoel aan je badkamer met deze drie tips!