Wat zijn de beste schakelmateriaal merken?

Schakelmaterialen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Er zijn een aantal hoogwaardige merken die kwaliteit leveren en daarbij gecertificeerd zijn. Alle merken hebben hun eigen kwaliteiten en specificaties. Denk bij verschillende specificaties aan: kwaliteit, kleur, maar soms ook de excentrieke vormen en zelfs IP-waardes spelen een rol. Wij hebben hier vier hoogwaardige en kwalitatief goede schakelmateriaal merken op een rij gezet. Lees jij mee?

Gira schakelmateriaal

Gira is een merk dat gevestigd en is opgericht in Wuppertal, Duitsland. Ze zijn vooruitstrevend in comfortabel wonen, maar ook veiliger en energiezuiniger wonen staan hoog in het vaandel. Vooral het design is iets waar ze in uitblinken, denk bijvoorbeeld aan de strakke Gira E2. Ze zijn meermaals bekroond met designonderscheidingen. Je kan voor alles bij Gira terecht. Het assortiment is dan ook ontzettend breed. Zo hebben ze: stopcontacten, schakelaars, dimmers en ga zo maar door. Ook hebben ze een groot assortiment in elektrotechnische installatiesystemen wat ze onderscheidt van hun concurrenten. De enorm intelligente functies en het gebruiksgemak maakt het helemaal af bij dit merk.

Busch Jaeger schakelmateriaal

Ook dit merk komt van oorsprong uit Duitsland. Busch Jaeger is al meer dan 130 jaar actief op de huidige markt. Ze hebben dus enorm veel ervaring op het gebied van installatietechnieken. Het behoort toe aan de ABB-groep en produceert schakelmateriaal als schakelaars, wandcontactdozen, dimmers en ga zo maar door. Ook voldoet Busch Jaeger aan de hoogste kwaliteitsstandaarden die conform zijn aan de DIN EN ISO 9001 certificering. Ze hebben milieu hoog aan hun lijstje staan en daardoor voldoen ze zelfs aan de internationale norm: DIN EN ISO 14001. Busch Jaeger is een merk dat zich constant blijft ontwikkelen vooral op het gebied van milieu en energiezuinige schakelmaterialen. Ook doen ze aan geavanceerde productoplossingen.

Berker schakelmateriaal

Ook Berker is afkomstig uit Duitsland en valt onder het moedermerk: Hagergroup. Ze produceren zowel stopcontacten als schakelaars en dimmers. Dit bedrijf is al sinds 1919 bezig met het produceren van schakelmaterialen. Ze streven naar een makkelijker, designwise mooier en een leven met meer comfort. De nadruk hebben ze dan ook liggen bij de kwaliteit op basis van design en innovatie. Hierdoor heeft Berker in de loop der jaren al vele onderscheidingen en prijzen in ontvangst mogen nemen. Ook dit merk voldoet natuurlijk aan de hoogste kwaliteitseisen en veiligheidsnormen voor een veiliger leven.

Jung schakelmateriaal

Het merk Jung is een merk dat bekend staat om het brede aanbod in schakelaars, stopcontacten, afdekramen en dimmers. De hoge kwaliteit wordt van nature gewaarborgd door de juiste en hoogste certificeringen. Bijna 110 jaar geleden is Jung begonnen met de productie van schakelmaterialen. Deze waren nog simplistisch, in de loop der jaren zijn ze steeds geavanceerder geworden en anno 2020 produceren ze de meest intelligente schakelmaterialen op de markt. De kracht is vooral de betrouwbaarheid van al deze materialen. Ze waarborgen dan ook een lange garantieperiode. De techniek is zeer vooruitstrevend en toekomstgericht. Daarom ook wordt dit merk keer op keer uitgeroepen tot één van de beste.

Vorige

Wat is een Fairybell Kerstboom? + Leuke tips om de kerstboom te plaatsen en versieren

Volgende

Hoe gevaarlijk kan het zijn om een kerstboom in huis te hebben?