Wat waren de populairste spellen van 2021?

Spellen. Je hebt ze in erg veel verschillende soorten en maten. Hierbij kun je denken aan verschillende bordspellen, maar je hebt ook nog kaartspellen of online spellen. Bij online spellen kun je denken aan games, zoals Call of Duty, of online gokspelletjes die je kan spelen op bijvoorbeeld de website gratisgokken.nl. Erg veel mogelijkheden dus, maar wat zijn nu eigenlijk de populairste? Hieronder lees je meer over de populaire spellen van 2021!

Spel 1: Catan

Als eerste heb je het bekende en populaire spel Catan. Voorheen werd het spel ook wel ‘Kolonisten’ van Catan genoemd. Deze naam is veranderd naar Catan, omdat het woord ‘Kolonisten’ een vervelende gedachte aanwakkerde. Tegenwoordig wordt het dus Catan genoemd. Het spel wordt al lange tijd gebruikt en heeft al veel spellen-prijzen gewonnen. Je kunt dit spel in veel gezelschap gebruiken, waarbij het ongeveer een uur tot anderhalf uur duurt. In het spel wordt je meegenomen in de geschiedenis. De reden hiervan is dat je speelt met grondstoffen, waarmee je steden en dorpen kunt bouwen. Hoe meer je uiteindelijk beheert, hoe groter de kans is dat er nieuwe grondstoffen binnenkomen en hoe groter de kans uiteindelijk is dat jij wint.

Spel 2: Party en co

Ook party en co is bij gezelschap niet te missen. Dit is, net als Catan, een bordspel. Je hebt tijdens het spel erg veel verschillende opdrachten. Zo kun je bijvoorbeeld moeten imiteren, uitbeelden of tekenen. Om de opdrachten uit te voeren heb je een halve minuut de tijd, dus hierbij is het belangrijk zo snel en goed mogelijk de opdrachten uit te voeren.

Spel 3: Fortnite

Het spel Fortnite wordt ondertussen al een tijdje veel gespeeld. Dit is niet alleen onder de jeugd erg populair, want meerdere leeftijdscategorieën spelen dit bekende spel. De uitgever van dit bekende spel was Epic Games. In het spel gaat het om het neerschieten van tegenstanders. Klinkt niet erg positief, maar door middel van een spannende en speelse omgeving, waarin er een vrolijke cartoon stijl centraal staan, zorgt het ervoor dat dit spel leuk gevonden wordt.

Spel 4: Call of Duty Vanguard

Call Of Duty is een van de meest legendarische online gamereeks ooit. Meer dan tien jaar geleden is het eerste spel uitgebracht. Sindsdien verschijnt er elk jaar een nieuwe Call of Duty. Welke is in 2021 het meest gespeeld? Vorig jaar in November is Call of Duty Vanguard gereleased voor PC en alle console en het spel bleek weer vanouds razend populair. De first-person shooter. speelt zich af tijdens de tweede wereld oorlog en heeft een campaign en een online modus. Door de populariteit van deze game, kent deze shooter ook veel spin-offs zoals de battle-royale variant ‘Warzone’. Call of Duty heeft zelfs het online casino bereikt, er is namelijk ook een populair slot gemaakt met dit thema. Deze slot en vele anderen kan je spelen op gratisgokken.nl

Spel 5: 30 Seconds

Het laatste spel is 30 Seconds. Dit spel is zowel als bordspel als online uit te voeren. In beide gevallen werk je samen in twee of meerdere teams. Het is de bedoeling dat je van een kaartje of telefoon woorden afleest. Daarna zorg je ervoor dat je het woord, zonder dit woord te benoemen, laat raden door je team. Dit doe je door het woord uit te leggen of op andere manieren. Ook dit spel gaat al vele jaren mee. Doordat je het met gemak ook online uit kunt voeren, is het spel ook erg handig voor onderweg. Hierdoor hoef je niet een groot bordspel uit te stallen.

Vorige

Welke kleding kan je het beste dragen naar een begrafenis?

Volgende

Wat wil jij weten over veilig reizen in het Midden-Oosten?