De Deurplaat: de basis voor jouw deur op maat!

Op de markt zijn er allerlei soorten hout- en plaatmaterialen verkrijgbaar. Deze soorten zijn niet allemaal geschikt voor de verwerking tot (buiten)deuren. Okoumé Multiplex is plaatmateriaal dat voor diverse buitentoepassingen gebruikt kan worden, waaronder als deurplaat. We leggen je hieronder uit welke Okoumé Multiplex plaat geschikt is als verwerking tot (buiten)deur en waarom dit de beste keuze is.

Welke Okoumé MultiPlex is geschikt voor een deur op maat?

Maak je zelf een (buiten)deur op maat? Kies dan voor de Okoume Deurplaat Aluplex WBP verlijmd! De eigenschappen van deze plaat zorgen ervoor dat dit de beste keus is voor verwerking tot (buiten)deur.

Waarom is deze plaat de beste keus?

De plaat is opgebouwd uit meerdere lagen. De aluminiumplaat waar deze plaat ook van is voorzien, zorgt ervoor dat de deurplaat niet krom kan trekken. Als je een deur op maat maakt, dan is dit een van de belangrijkste argumenten om voor een plaat wel of niet te kiezen. Een deur wil je immers zo recht mogelijk houden.

 

Wat zijn de eigenschappen van de Okoumé Deurplaat Aluplex WBP verlijmd?

Deze plaat beschikt over een aantal eigenschappen die de plaat perfect geschikt maken voor verwerking tot buitendeur:

  1. Watervast verlijmd
    De letters WBP bij multiplex betekent ‘Water Boiled Proof’ en het betekent dat de plaat verlijmd is met een speciale lijm. Deze aanduiding geeft aan dat je de multiplex plaat buiten kunt gebruiken.
  2. Gladde afwerking
    Hierdoor is de plaat eenvoudig te verwerken en te schilderen. Niets vervelend dan dat de deur niet effen is en je niet alles makkelijk kunt raken met schilderen.
  3. Zeer stabiel en sterk

Dit is ook een van de redenen dat deze plaat vaak wordt toegepast als deurplaat of ‘watervaste’ plaat voor buiten. Dankzij de aluminium laag in deze multiplex plaat trekken deze platen vrijwel niet krom

 

Waar koop je de Okoumé Deurplaat Aluplex WBP verlijmd?

De Okoumé Deurplaat Aluplex WBP verlijmd koop je eenvoudig en snel op Sleiderink.nl! Dit bedrijf biedt een assortiment Okoumé Multiplex platen waaronder de Okoumé Deurplaat Aluplex WBP verlijmd voor jouw deur op maat!

Vorige

Paardendeken: Dit zijn de beste paardendekens van dit moment

Volgende

Alles wat je moet weten over een Random Number Generator (RNG) in online casino’s