Wat jij moet weten over de interieurtrends van 2020

Het nieuwe decennium is al een tijdje van start. Net als ieder jaar zijn er ook nu weer veel verschuivingen binnen interieurtrends. Gloednieuwe trends, toffe kleuren en verbazingwekkende vormen. In dit artikel lees je de interieurtrends van 2020!

Klassieke tonen

Nee, nee, niet het klassieke van de jaren ’70. In 2020 wordt klassiek in een nieuw jasje gestoken. Vergeet het oubollige stoffige interieur, maar maak gebruik van stijlvolle ronde vormen en ornamenten. Dit jaar betekent klassiek de balans tussen authentiek en modern.

Let’s go vintage!

Duurzaamheid speelt een steeds nadrukkelijke rol binnen onze samenleving. En terecht! Weggooien is zonde. Met jouw oude spullen/meubilair kun jij anderen blij maken en anderen jou! Scoor een vintage salontafel of bijzettafel bij de kringloopwinkel om de hoek. Geef hem een schuurbeurt en een likje verf en voilà; voor een prikkie heb jij een supertof interieurstuk. Let wel op de balans in je interieur. Een vintage salontafel misstaat natuurlijk in een ultramodern interieur!

Industrieel en robuust

Is dat klassieke en vintage interieur niets voor jou en houd je liever van een stoere look? Dan is een interieur met rauwe en robuuste ondertonen ideaal. Gebruik donkere kleuren en schaf zo min mogelijk meubilair aan. Maak gebruik van grof materiaal als leer, koper, ijzer en onbewerkt hout om jouw stoere interieur tot een succes te maken.

Bonus tip: Schaf een aantal items aan met een felle kleur. Deze zullen dienen als een echte eyecatcher en geven je interieur nog meer pit!

Trends voor je ramen

Ook je raamdecoratie verdient de nodige aandacht. Door vele interieurexperts wordt raamdecoratie gezien als de finishing touch. Zonde om de kans te laten liggen om jouw interieur helemaal af te maken. Neem de trends op raamdecoratiegebied ook mee om jouw woning helemaal klaar te stomen voor 2020! Trends wat betreft raamdecoratie zijn: shutters op maat en grijze gordijnen.

Default thumbnail
Vorige

Wat is de oorsprong van roulette?

Volgende

De beste spellen voor echte snelheidsduivels