Waarom kiezen voor een ronde eettafel?

Eettafels moeten niet altijd een traditionele rechthoekige vorm hebben. Ga eens voor wat anders en kies een ronde eettafel. Het uitkiezen van een eettafel doe je natuurlijk niet wekelijks of maandelijks. Deze heb je het liefst zo lang mogelijk in je eetkamer staan. Daarom moet je wel meteen de juiste tafel kiezen waar je je helemaal in kan vinden. Weet je niet zeker of een ronde eettafel iets voor jou is? Wij geven je alvast enkele redenen waarom je wél voor een ronde eettafel moet gaan.

Intense gesprekken

Hou je van etentjes met je vrienden en familie en zit je graag lekker dicht bij elkaar? Dan is een ronde eettafel ideaal! Zo zie je iedereen goed zitten en kan je eenvoudig én gezellig met iedereen praten. Dit kan natuurlijk de leukste gesprekken opleveren. Ook staat alles centraal op tafel voor iedereen. Dit maakt het een stuk gemakkelijker doordat je niet al het lekkers van de ene kant van de tafel naar de andere kant moet verhuizen. Meer tijd voor een praatje dus!

Gemakkelijk voor kleinere ruimtes

Plaats je ronde eettafel gemakkelijk in een hoek. Dit is een ideale keuze om uit een kleine ruimte toch het meeste te halen. Met een ronde tafel vul je je ruimte volledig op en kan je iedereen gemakkelijk ontvangen. Ontdek de verschillende afmetingen van de ronde eettafels bij Urban Sofa. Zo past er ook zeker een ronde eettafel in jouw ruimte!

Kidsproof

Een belangrijk criterium wanneer je kleine kinderen in huis hebt rondlopen: geen hoeken! Een ronde tafel bevat natuurlijk geen hoeken. Een kans minder dat je kinderen zich hieraan kunnen bezeren wanneer ze net kunnen stappen of houden van heerlijk ravotten in huis. Ook zet je je kind mee rond de tafel en kan iedereen toezicht houden op hoe je kleinste eet door de ronde vorm van de tafel.

Als een echte interieurarchitect

Breek de rechte lijnen van je ruimte met een ronde eettafel. Zo ga je als een echte interieurarchitect te werk. Een rode tafel wisselt de rechte lijnen van al je andere meubels mooi af en creëert meteen een andere sfeer in huis.

Vorige

3 effectieve manieren om bestaande klanten aan je te binden

Volgende

Hier moet je over nadenken als je een nieuwe loungebank aanschaft!