Maak je eigen laptop!

In de samenleving van vandaag kan je eigenlijk niet meer zonder: een laptop. Toch verschillen de wensen van iedereen, want waar moet zo’n laptop nou eigenlijk aan voldoen? Zou het niet veel handiger zijn als je je eigen laptop kan samenstellen? Bij BTO kan precies dit!

Verschillen in een laptop

Iedereen gebruikt een laptop voor een andere reden: een student zal het gebruiken voor schoolzaken, zoals leren en projecten. Voor bijvoorbeeld een grafisch vormgever is een laptop ook essentieel, maar vanwege hele andere redenen: hij kan hiermee alle programma’s van Adobe gebruiken waar hij maar wil. Het is hierom ook niet gek dat het per persoon verschilt wat je zoekt in een laptop, want een student is misschien op zoek naar een kleine, lichte laptop met hierop alleen de functies die voor zijn/haar nodig zijn. Een grafisch vormgever heeft juist veel meer applicaties nodig, en om zijn/haar werk goed uit te voeren misschien ook wel een veel groter beeldscherm, met een grote opslag.

Zelf samenstellen

Om aan een ieders wens te voldoen, is het dus ontzettend handig als iedereen zijn/haar eigen laptop samenstellen kan. Bij BTO is het mogelijk om dit te doen. Zo kan je de laptop samenstellen die voor jou ideaal is, door zelf de schermgrootte, videokaart en opslagruimte te kiezen. Hiermee kan je je laptop precies op jouw eisen en wensen aanpassen. Zo is het mogelijk om een combinatie te maken van een kleine laptop, die juist wel een grote opslag heeft. Het is daarnaast ook mogelijk om nog extra’s toe te voegen, zoals een extra adapter of dockingstation.  Vind je het fijn om te werken met een extra beeldscherm, of een ander soort muis? Ook deze kan je toevoegen aan jouw bestelling.

Meer weten?

Wil je meer weten, of ben je benieuwd of er ook een laptop is, die precies op jouw eisen past? Neem dan een kijkje op de website van BTO! Hier staat alle informatie op die nodig is voor jou om de perfecte laptop te vinden. En kom je er niet uit? Dan heeft BTO een keuzehulp, die jouw helpt de keuze makkelijker te maken.

Vorige

Wat is de betekenis van A/B testen?

Volgende

Hoe vind je de juiste parfum?