Je gezicht een opfrisbeurt geven; how to?

In tijden van stress, korte nachten of veel feestjes ziet iedereen er wel eens moe uit en kom je toch maar moeilijk van die wallen af. Gelukkig is er een goed remedie; een aantal nachten goed slapen maakt al snel een veranderd mens! Maar wat als je het gevoel hebt dat jouw gezicht er nou eenmaal niet meer zo uitziet als eerst? Dat je iets meer blijvende rimpels krijgt, of steeds vaker last hebt van pukkeltjes? Eén ding staat voorop; je bent hoe dan ook prachtig! Maar wil je er toch wat aan doen? Lees dan snel met ons mee voor een aantal tips!

Preventief; voorkomen is beter dan genezen!

Misschien voelt deze tip als mosterd na de maaltijd, maar voor iedereen die het gevoel heeft nog wel te kunnen voorkomen in plaats van te genezen; begin op tijd met het gebruiken van gezichtsproducten. Hierbij kan je denken aan anti-age crème, voor zowel je gezicht als je ogen. Je kan ook beginnen met nacht- en dagcrème. Als je er maar voor zorgt dat jouw gezicht genoeg hydratatie krijgt. En onder het mom van hydrateren kan je leren; zorg er ten alle tijden voor dat jouw gezicht in tijden van zonnen, bakken en braden, voldoende vocht krijgt en goed ingesmeerd wordt!

Nog een tip voor het voorkomen en in stand houden van een gladde huid: probeer niet te roken, zo min mogelijk alcohol te drinken, vermijd zonnebanken en eet gevarieerd. Maar goed, deze tips zijn waarschijnlijk niet nieuw voor je!

Een peeling behandeling

Een peeling behandeling kan jouw rimpels verminderen! Hoe? Doordat het collageen aanmaak wordt verhoogd, en er dus vanuit binnenuit huidvernieuwing plaatsvindt. Met uiteindelijk effect dat de lijntjes in jouw gezicht verminderen. Daarnaast zorgt een peeling behandeling ook voor verminderen van andere oneffenheden in het gezicht!

Botox behandeling

Mocht je een peeling behandeling toch niet direct zien zitten, kan je er natuurlijk altijd voor kiezen om voor een botox behandeling te kiezen. Bij een botox behandeling wordt er botulinetoxine geïnjecteerd, die de prikkel van zenuw naar spier verminderd of zelfs blokkeert. Hierdoor zullen rimpels verminderen. Tegenwoordig zijn botox behandelingen erg snel uitvoerbaar, en uiteraard veilig (zorg er wel voor dat je voor een goede specialist kiest!). Doordat de hoeveelheden botulinetoxine vandaag de dag erg klein zijn, hoef je niet bang te zijn dat je huid helemaal strak komt te staan, maar krijgt het een natuurlijk effect.

Vorige

Dé voordelen van een nieuwe dakkapel

Volgende

Soorten materialen in een matras