Hoe vind je de juiste parfum?

Ben jij op zoek naar een nieuwe parfum of wil je iemand een luchtje cadeau doen? Weet je nog wat de naam was of welke geurelementen erin zaten? Grote kans dat deze herinnering wat vaag is, daarom kan het handig zijn om te beginnen op het internet. Maar ook daar kan het door het grote aanbod erg lastig zijn om de juiste parfum te vinden. Wij leggen je daarom graag uit waar je rekening mee dient te houden. Zo maken wij de zoektocht naar de parfum een stuk eenvoudiger en geniet jij binnen de kortste keren van een parfum die perfect bij jou past!

Niet elke parfum ruikt bij iedereen hetzelfde
Wanneer een vriend een luchtje opheeft dat je erg lekker vindt, kan het zijn dat het luchtje heel anders en misschien wel minder lekker ruikt als je hem bij jezelf opsprayt. Dit heeft onder andere te maken met de pH-waarde van je huis en de zuurtegraad van je huidcellen. Daarnaast kan het zijn dat deze vriend een wat vettere huid heeft en jij een wat drogere huid. Ook dit kan veel verschil maken in hoe de parfum ruikt.

Filteren, filteren, filteren
Op het internet is het aanbod zoals eerder gezegd gigantisch groot. Daarom is het erg belangrijk om te filteren. Zijn er bepaalde merken die je niet wilt? Of zijn er parfums waarvan je weet dat je ze niet lekker vindt? Filter deze uit de resultaten. Filter daarnaast op geurelementen die je lekker lijken. Zo bestaan er zwaardere parfums als dior en wat lichtere parfums als CK one eau de toilette.

Laat je adviseren
Het is erg verstandig om advies in te winnen bij professionals. Zowel online als in de winkel staan medewerkers je graag bij om je te helpen met je zoektocht naar het lekkerste luchtje. Je kunt hier de gewenste geurelementen en gewenste prijsklasse aangeven en zoeken dan samen met jou naar een lekkere geur.

Een cadeau
Niets is zo persoonlijk als parfum. Daarom is het erg belangrijk dat de persoon aan wie je de parfum wilt geven het luchtje ook lekker vindt. Het is dan ook verstandig om naast een mooie cadeauverpakking een miniformaat van het luchtje te bestellen. Zo kan de persoon aan wie je het luchtje geeft eerst testen of het luchtje hem bevalt en desnoods de grote verpakking ruilen. Mocht je het geven van een luchtje toch niet aandurven zou je ook nog kunnen kiezen om een cadeaubon te geven.

Vorige

Maak je eigen laptop!

Volgende

Green Juice: jouw dagelijkse portie fruit en groente