/

Hoe vind je de ideale trouwring?

Trouwen is een bijzondere gebeurtenis tijdens je leven. Waar je de liefde voor je partner uitspreekt in gezelschap van vrienden en familie. Voor het regelen van je bruiloft komt het nodige kijken. Zoals het kiezen van een aantrekkelijke trouw locatie, het selecteren van een geschikte datum en het uitzoeken van mooie trouwkleding. Daarnaast mogen de perfecte trouwringen tijdens deze speciale dag zeker niet ontbreken.

Kies een trouwring die aansluit bij jouw wensen

Wanneer je trouwringen wilt die aansluiten bij jullie persoonlijke wensen kun je deze het beste laten vervaardigen door een edelsmid. Een edelsmid is gespecialiseerd in het ontwerpen van persoonlijke trouwringen. Bij Bijzondere Trouwringen werkt een goudsmid die je goed kan adviseren bij het kiezen van de ideale trouwringen. Deze edelsmid heeft zeer veel ervaring met het handmatig vervaardigen van bijzondere trouwringen van de hoogste kwaliteit. Ook kun je een eigen ontwerp laten maken door deze goudsmid, zodat je echt unieke ringen hebt.

Kies een stijl die bij je past

Welke stijl je mooi vindt is heel persoonlijk. Er zijn vele stijlen om uit te kiezen. Zoals modern, klassiek, organisch of exclusief. Zoek je een trouwring die niemand anders heeft? Dan zijn trouwringen met vingerafdruk een goede keuze, omdat iedere vingerafdruk uniek is. Met deze trouwringen draag je altijd jouw geliefde bij je. Bij Bijzondere trouwringen kun je de vingerafdruk in de ring laten laseren of met de hand laten graveren.

Andere opties
Als je een trouwring gaat uitzoeken kan het ook nog interessant zijn om twee metalen te combineren. Zo zorgt bijvoorbeeld witgoud en geelgoud voor een mooi contrast. Ben je een echte kleurliefhebber? Dan is een tricolor ring echt iets voor jou. Om je ring verder te verfraaien kun je er voor kiezen om je ring te laten bezetten met een of meerdere diamanten.

Draagbaarheid
Een trouwring draag je vaak een groot deel van je leven. Daarom is het slim om een ring te kiezen die prettig draagbaar is. Het voordeel van lichte ring is dat je nauwelijks merkt dat je zo’n ring om hebt. De metalen zirkonium, palladium en titanium zijn licht in gewicht en daarmee zeer prettig te dragen.

Juiste ringmaat

Wanneer je een trouwring kiest is het belangrijk dat deze goed om je vinger past. Weet je niet precies welke maat ring je moet hebben? Dan kun je de omtrek van je vinger opmeten met een meetlint. Jouw ringmaat kun je vervolgens opzoeken in een ringentabel.

 

 

Vorige

5 weetjes over online gokken in Nederland

Volgende

Paardendeken: Dit zijn de beste paardendekens van dit moment