Hier moet je over nadenken als je een nieuwe loungebank aanschaft!

Bent u op zoek naar de perfecte loungebank? Weet u niet zeker welke voor u de juiste is? Er zijn een paar dingen die u moet overwegen bij het kiezen van een loungebank. Ten eerste, denk na over hoe je hem wilt gebruiken. Heeft u een plek nodig om te ontspannen en tv te kijken? Of wil je een comfortabele plek om te krullen met een goed boek? Geen zorgen, wij zijn er om u te helpen!

De bekleding

Denk na over welke bekleding u op de bank wilt. Er zijn veel verschillende stoffen om uit te kiezen, waaronder leer, fluweel en microvezel. Elke stof heeft zijn eigen voor- en nadelen. Leer is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, maar het kan duur zijn. Fluweel is mooi en luxueus, maar het is niet zo duurzaam als leer. Microvezel is een goede middenweg tussen de twee. Het is duurzaam en vlekbestendig, maar het is ook zacht en comfortabel.

De opstelling

Vaak zijn loungebanken er in verschillende opstellingen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hocker, een loveseat of een sectional. Bedenk hoe u de bank wilt gebruiken en wie hem gaat gebruiken. Als u een groot gezin hebt, is een bankstel misschien de beste optie. Als u een gezellige plek wilt om met uw partner te knuffelen, is een loveseat perfect.

De looks

Denk ten slotte na over de kleur en stijl van de bank. U wilt dat hij bij de rest van uw interieur past. U kunt dus kiezen om hem in dezelfde tinten als de rest van de woonkamer te maken. Maar wees niet bang om creatief te zijn! Een gedurfde, kleurrijke loungebank kan echt een statement maken in uw huis. Het breekt het geheel en maakt het een stukje minder statisch.

UrbanSofa

Als u uw voorkeuren duidelijk heeft, is het tijd om de zoektocht te starten. Wij raden u aan om een kijkje te nemen op de website van UrbanSofa! Zij hebben een ruim assortiment loungebanken in veel verschillende opstellingen, kleuren en stoffen. De loungebanken van UrbanSofa worden gemaakt in hun eigen Europese fabriek. Dat zorgt ervoor dat de prijzen tot wel 50% lager zijn dan elders.

Vorige

Waarom kiezen voor een ronde eettafel?

Volgende

Oprit bestraten: zo doet u het!