Grootste bedden en matrassen van 2019

grote bedden in 2019 beste bedden

Is slapen een hobby van jou? Dan is een goed bed belangrijk. Héél belangrijk. Want een goed bed bestaat uit een goede lattenbodem en een heerlijk matras. Zou je denken? Nu bestaan er op deze wereld bedden die alle verwachtingen overtreffen. Eerlijk is eerlijk, je betaalt er ook flink voor. Wij hebben voor jou de duurste, gekste, grootste, mafste en misschien wel lekkerste bedden verzameld. Kijk je mee?

1. Monarch Vi-Spring Bed

We zullen het je direct maar vertellen… dit is het goedkoopste bed uit ons lijstje. Hij oogt misschien relatief normaal. Een bed dat je bij Ikea haalt of Leen Bakker. Maar niets is minder waar. Het bed kost je namelijk 50.000 dollar. Een kleine 45.000 euro dus. Waarom? Een terechte vraag. Het bed is volledig met de hand gemaakt. Het belooft maximaal comfort. Hoe ze dat doen? Door maar liefst 3000 veren te gebruiken. Zodat jij, van je kruin tot je tenen, volledig wordt ondersteunt.

2. Sphere Bed

Ben jij verliefd? Dan wil je niets liever dan heel de dag gezellig knuffelen en in bed liggen. Het Sphere Bed is daar het perfecte meubelstuk voor. Het is ontworpen en uitgevoerd door Karim Rashid. De rode kleur is dan natuurlijk ook de kleur van de liefde. Het bed zal je het gevoel van geborgenheid geven, aldus de ontwerper. Je kunt gezellig een filmpje kijken. Er is plek voor een goede fles champagne en er is een ingebouwde massage-installatie. Wij snappen als jullie de komende tijd niet meer buiten komen! Echt goedkoop is deze date niet. Het bed kost namelijk ook 45.000 euro.

3. Majesty Vi-Spring Bed

Dit bed is het luxere zusje van het eerste bed dat we je lieten zien. Wat het nog duurder maakt? Het complete bed is afgewerkt met de allerduurste materialen. Niet alleen katoen en satijn. Maar er zijn ook laagjes goud en zilver verwerkt in dit bed. Je zult wel begrijpen waarom dit bed Majesty heet. Zou jij nog een oog dicht doen als je slaapt in een bed van meer dan 72.000 euro?

4. Jado Steel Style Gold Bed

Een bed om alleen in te slapen? Welnee, dat is al heel lang niet meer zo. Dat begrijpen ook de makers van de Jado Steel Style Gold Bed. Dit bed is namelijk compleet af te stellen op jouw wensen. En die wensen gaan veel verder dan alleen je slaapwensen. Want wat wil je op het gebied van je home cinema set? Waar laat je je playstation? Een massage-installatie? Automatische matraswarmer? En ga zo maar door? Mocht je het geheel nog willen aftoppen met diverse Swarovski-kristallen? Het is geen enkel probleem voor de makers van dit bed!

5. Magnetic Floating Bed

Vind je de bedden die we je hierboven lieten zien iets te veel van het goede? Dan kun je ook kiezen voor dit minimalistische bed. Vergeet de tierelantijntjes, vergeet het goud en het zilver, de diamanten. Vergeet alle extra’s op het gebied van elektronica en vergeet de massage-installatie. Dit bed is namelijk grootst in zijn eenvoud. Door tegenstellend magnetisch veld blijft dit bed zweven. Alsof je twee magneten met verschillende tegenpolen bij elkaar houdt. Dan voel je ook dat ze niet op elkaar gedrukt worden. Zo moet je dit bed ook zien. Zorg wel voor een solide ondervloer, want het bed weegt 680 kilo en kan maar liefst 900 kilo dragen. Dat dan weer wel. Kosten? Ruim anderhalf miljoen euro.

 

 

Vorige

Dit zijn de grootste televisies van 2019

Volgende

Wat zijn de beste multivitaminen?