Green Juice: jouw dagelijkse portie fruit en groente

Het dagelijks eten van groente en fruit is erg belangrijk, maar soms kan het toch lastig zijn om dit te realiseren. Soms heb je er geen tijd voor, soms heb je er simpelweg gewoon geen zin in. Het zou in deze gevallen ideaal zijn als er een alternatief was, dat ervoor zou zorgen dat je in één portie, jouw hoeveelheid fruit en groente binnen hebt. Daarvoor is er Green Juice.

Wat is Green Juice?

Green Juice is een poeder bestaande uit maar liefst 25 biologische, voedzame ingrediënten, zoals bijvoorbeeld brandnetel, kurkuma, rode biet en spinazie. Alle ingrediënten zijn volledig natuurlijk en komen uit aarde of de oceaan. Dankzij de unieke combinatie van ingrediënten heeft Green Juice een hoge bron van vezels, calcium, vitamine C en nog veel meer stoffen die jouw lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Green Juice zorgt voor meer natuurlijke energie van het lichaam en helpt dus ook bij moeheid en vermoeidheid. Kortom, Green Juice zorgt voor jouw dagelijkse dosis energie, en dit allemaal in 10 seconden.

Makkelijk te bereiden

Green Juice is op veel verschillende manieren te nemen. De meest gebruikte manier is het poeder mengen met water, sap of een smoothie. Na dit even te roeren, kan je het al drinken. Op deze manier heb je het erg snel klaar, zodat het weinig tijd hoeft te kosten. Er zijn ook manieren die iets meer tijd vereisen, want je kan Green Juice poeder ook door vele recepten gooien, zoals bijvoorbeeld appelbrood, of broccoli burgers. Deze gerechten zijn te vinden in het boek GROEN, die je ook met het Green Juice poeder kan bestellen.

Ben jij geïnteresseerd?

Heb jij vragen over het product, of ben jij geïnteresseerd in de aanschaf hiervan? Neem dan eens een kijkje op de website van Superfoodies! Deze website staat vol met informatie over veel verschillende gezonde producten. Heb jij een vraag, die je graag wilt behandelen met iemand die er verstand van heeft? Superfoodies heeft een chatoptie, waarmee jij snel contact kan opnemen met het personeel van Superfoodies. Zij zullen je graag helpen, zodat jij de perfecte producten voor jou kan vinden.

Vorige

Hoe vind je de juiste parfum?

Volgende

Goed om te weten: hoe gebruik je een AED?