Een beginnersgids voor de Boho kleding stijl!

an afro haired man and woman sitting on a grassy field
Photo by PNW Production on Pexels.com

Boho kleding gaat over uniek, stijlvol en comfortabel tegelijk. De sleutel tot de Boho stijl is het mixen en matchen van verschillende stukken om een look te creëren die zowel moeiteloos als chique is. Weet je niet zeker hoe je moet beginnen? Hier zijn enkele tips over hoe je de Boho kledingstijl kunt rocken.

Wat is de Boho stijl?

De Boho stijl is een op bohemien geïnspireerde modetrend die de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen. Hij wordt gekenmerkt door ontspannen, comfortabele kleding die vaak gemaakt is van natuurlijke stoffen zoals linnen en katoen. Kleding in Boho stijl is vaak losjes vallend en vloeiend, waardoor het uiterst comfortabel is om te dragen.

Ken je silhouetten

Een van de belangrijkste dingen om te weten als het gaat om het stylen van een outfit is welke silhouetten het beste bij je lichaamstype passen. Bij Boho kleding zijn er een paar silhouetten die bijzonder flatterend zijn. Als je bijvoorbeeld een kleinere borst hebt, kun je een top of jurk met gebroken schouders proberen. Dit helpt de illusie van een grotere borst te wekken.

Versier, versier, versier!

Een van de beste dingen van Boho-kleding is dat het de perfecte gelegenheid biedt voor accessoires. Boho stijl draait om het combineren van verschillende stukken, dus wees niet bang om verschillende sieraden, sjaals en hoeden te combineren. Het doel is een look te creëren die zowel stijlvol als uniek is. En onthoud: minder is meer als het gaat om accessoires. Je wilt niet dat je outfit er te druk of rommelig uitziet. Een paar goed gekozen stukken zijn voldoende!

Kies comfort boven stijl

Bij Boho-mode gaat het erom dat je je comfortabel voelt en er toch chic uitziet. Dus als je de keuze hebt tussen een schattig maar ongemakkelijk paar schoenen of een eenvoudiger maar comfortabeler paar schoenen, kies dan altijd voor comfort! Het laatste wat je wilt is je ellendig voelen in je outfit omdat je stijl verkoos boven comfort. Boho-stijl moet moeiteloos zijn, dus zorg ervoor dat je outfit dat weerspiegelt door zowel comfortabel als stijlvol te zijn.

palm tree across a building
Vorige

Hoe herken je een betrouwbaar casino?

Volgende

Inspiratie voor verschillende badkamerstijlen op een rij