Dit zijn de leukste gratis browser games van 2020

Wist je dat je op het internet heel veel gratis spellen kunt spelen? En nee, dan hebben we het niet over tetris, pacman of backgammon. We hebben het over hele gave en stoere spellen. We hebben ze voor het gemak even op een rijtje gezet voor je. Begin je van boven naar beneden met spelen? Zeg dan maar hallo tegen heel wat uurtjes speelplezier!

Roulette spelen bij Onlineroulette.nl

Alsof je in het Holland Casino zit, maar dan gewoon vanuit jouw eigen huis. Roulette spelen is al heel wat jaren een populair spel. Óók online! Er zijn heel wat verschillende vormen en versies, maar je kunt ook gebruik maken van een gratis roulette-spel. Het leukste hieraan? Roulette oefenen. Zo kun je leren hoe je roulette moet spelen. Het is een makkelijk spel, maar zeker als je het met echt geld speelt, wil je wel kans maken om te winnen. Durf jij jouw gratis speeltegoed op zwart in te zetten?

Path of Exile

Dit is een gratis dungeon crawler-game die je misschien nog wel het meest doet denken aan Diablo III. Wat zo leuk is aan dit spel? Dit spel speel je niet heel snel. En dat maakt het anders dan de gemiddelde multiplayergame. Je moet er namelijk net wat meer tijd in steken om het spel goed door te krijgen. Er zijn veel verborgen mogelijkheden en foefjes. Hierdoor ben je soms dagenlang bezig met dit spel. Heerlijk voor op een druilerige zondag!

Fortnite Battle Royale

Dit is op dit moment een van de meest populairste gratis game die ooit is gemaakt. Het hele scenario is dan ook gebouwd rondom iets heel simpels. Je wordt gedropt vanuit een vliegtuig, je bevindt je met 99 andere spelers die dit spel gratis doen. We het langste overblijft wint. Alles ziet er ontzettend mooi en gelikt uit. Je kunt dit spel niet alleen op je computer spelen, maar ook op je Xbox One, iOS en Android telefoon.

Het grootste voordeel van gratis spellen? Je bent dus niet heel veel geld kwijt aan allemaal dure spellen. Mocht je een spel natuurlijk heel tof vinden, dan kun je altijd nog kiezen voor een betaalde upgrade.

Vorige

Alles wat je altijd al wilde weten over bingo

Volgende

Online gamer? Zo weet je of je verslaafd bent