De website voor al jouw wensen op het gebied van audio streaming!

Tegenwoordig kijken we niet alleen op een heel andere manier naar tv dan vroeger, ook de manier waarop we naar muziek luisteren is veranderd. Tegenwoordig streamen we alsof ons leven ervan afhangt. Als gevolg hiervan beginnen apparaten die draadloze audio kunnen afspelen de markt te overspoelen. Maar welke apparatuur zorgt voor het beste geluid? Bij Wifimedia vind je diverse streaming audio producten van bekende merken, zoals Sonos, HEOS en Yamaha.

Audio streamen

Streaming is de techniek waarmee tegenwoordig muziek of films worden aangeboden via het netwerk, oftewel het internet. Deze techniek maakt het mogelijk om media af te spelen op het moment dat jij dat wilt. Een streaming dienst is een oplossing die aangeboden wordt, waarbij je voor een vast bedrag per maand onbeperkt kunt kijken of luisteren naar films en muziek. Een bekend voorbeeld van een streamingdienst is Spotify. Hier kun je kiezen uit miljoenen nummers. Via een audio streaming apparaat die je bestelt bij Wifimedia kun je eindeloos muziek streamen van het beste geluid!

Draadloze audio-oplossingen van Wifimedia

De ultieme audiobeleving ervaar je met apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Wifimedia biedt oplossingen waarbij je eenvoudig muziek kunt afspelen vanaf het internet, je eigen opslagsysteem, via een bestaande installatie of via een geheel nieuwe (draadloze) oplossing. Het voordeel van draadloze oplossingen is dat je de luidsprekers eenvoudiger kunt plaatsen en je geen kabels van en naar een versterker hoeft te trekken. De bron hoeft zelfs helemaal niet in het zicht te staan! Luidsprekers zijn dan nog het enige wat je ziet en hoort. Ben je ook op zoek naar draadloos apparatuur? Dan kun je kiezen voor wifi audio, oftewel wifi speakers of bluetooth audio. Bij Wifimedia vind je een ruim aanbod met draadloze audio oplossingen. Voor welk apparaat kies jij?

Wifimedia

Naast muziek biedt streaming audio ook mogelijkheden op het gebied van film. Binnen een oogwenk zit je door in je eigen thuisbioscoop, tenminste wat het geluid betreft. Wanneer je meerdere speakers in jou kamer hebt, komt het geluid ook van meer kanten. Dit zorgt voor een echte bioscoopervaring, gewoon in jouw woonkamer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op de website van Wifimedia!

Vorige

De single reis: een onvergetelijke ervaring

Volgende

Onbeperkt internet: betekenis en voorwaarden uitgelegd