De single reis: een onvergetelijke ervaring

‘Vroeger was alles anders’, is een uitspraak die je vast weleens uit de mond van je opa of oma gehoord hebt. Vaak ontmoetten jongens en meiden de liefde van hun leven enkele straten verderop, waardoor de stelletjes in een bepaald dorp of stad gevormd waren voor je er erg in had. Tegenwoordig ligt dat anders. Globalisering zorgt ervoor dat we steeds kritischer worden op onze partners, waardoor het aantal singles in Nederland nog nooit zo hoog lag als nu.

Als jij ook alleen bent, kan een single reis uitkomst bieden. Je gaat dan met heel wat anderen op vakantie om zo alsnog een onvergetelijke tijd tegemoet te gaan. Maar hoe bereid je je voor op zo’n ‘vacay’? Dat vertellen we je in dit blog.

Kapper

Voordat je op reis gaat, wil je er natuurlijk tip top in orde uitzien. Plan vlak voor vertrek daarom een afspraak in bij de kapper, zodat je vakantie in elk geval niet verpest zal worden door een ‘summer coupe’ die er niet mooi uitziet. Laat je een boblijn aanmeten, verf je haren in een blonde kleur of ga voor een lekker kort zomerkapsel.

Dilemmaspel

Op singlereis zul je in aanraking komen met anderen die je maar wat graag wilt leren kennen. Om ongemakkelijke gesprekken uit de weg te gaan, is het veel leuker om hier een dilemmaspel voor in te zetten. Een deelnemer trekt dan een kaart van de stapel, waarna de ander moet kiezen tussen optie 1 of 2. Daarna kun je hierop doorgaan, zodat je meer te weten komt over bepaalde gedachtegangen. Zulke spellen kun je gewoon bij de speelgoedwinkel verkrijgen!

Duo

Misschien wil jij gewoon zonder druk op vakantie, maar er zijn ook heel wat mensen die op single reis gaan om de liefde van hun leven tegen te komen. Als jij tot de laatste groep behoort, is het verstandig om van bepaalde dingen 2 mee te nemen. Stop een extra opblaasband in je tas, koop een extra grote fles zonnebrand of neem een parasol mee waar je met z’n tweeën onder kunt. Wedden dat jouw flirt perplex zal staan?

Vibrators

Vibrators zijn wellicht de meest verrassende opties in dit illustere rijtje. Het gevoel van ‘vrijheid, blijheid’ kan bij sommigen zo sterk aanwezig zijn, dat men wel wat wilt uitproberen als ze op de single reis iemand ontmoeten met wie ze wel een beschuitje willen eten. Tover jij een vibrator uit je reiskoffer, dan zal de ander waarschijnlijk niet terugdeinzen voor jouw aspiraties. En hey: als de liefde van je leven niet in jouw groep zit, kun je je altijd zelf nog even terugtrekken op de kamer.

Vorige

Je huis verkopen? Op zoek naar een makelaar!

Volgende

De website voor al jouw wensen op het gebied van audio streaming!