/

De perfecte raamdecoratie voor jouw kantoor

© Minneboo Fotografie Nicole Minneboo

Raamdecoratie is niet alleen sfeervol, maar ook functioneel. Het daarom niet alleen een ideale oplossing voor de ramen in je woonkamer of keuken, maar zeker ook voor jouw kantoor. Of je nu op zoek bent naar raamdecoratie voor jouw vaste thuiswerk plek, een flexplek op kantoor of een vergaderruimte: met de juiste raamdecoratie werk jij veel effectiever. Benieuwd naar de perfecte raamdecoratie voor jouw kantoor? Lees snel verder!

Functionele plissés

We hebben allemaal behoefte aan veel daglicht, maar tijdens presentaties of wanneer je gecontenteerd moet werken is de functionaliteit van raamdecoratie van belang. Je wil die hinderlijke schitteringen op je computer beeldscherm natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen. Plisse gordijnen zijn een ideale oplossing voor jouw kantoor. Je kunt de plissés in een top down bottom up uitvoering bestellen. Hierdoor kun je de raamdecoratie van zowel beneden naar boven als van boven naar onder op trekken. Op deze manier blijft er genoeg ruimte aan de bovenkant waar het daglicht naar binnen kan schijnen, maar is er op ooghoogte geen afleiding van mensen of verkeer buiten.

Naast dat plissés ideaal zijn om de lichtinval in jouw kantoor te regelen hebben ze ook een isolerende werking. Met een dubbele plissé wordt het niet te warm in de zomer, te koud in de winter én bespaar je op de energiekosten. Win-win!

© Minneboo Fotografie
Nicole Minneboo

Verhoog de privacy met rolgordijnen

Rolgordijnen zijn in verschillende transparanties samen te stellen. Zo kun je kiezen voor een transparante of lichtdoorlatende stof wanneer je nog voldoende (dag)licht naar binnen wil laten zonder dat de zon te fel naar binnen schijnt of juist voor een verduisterende stof wanneer je een vergaderruimte goed donker wil maken tijdens een presentatie.

Ben je op zoek naar raamdecoratie die ook een zonwerende werking heeft? Rolgordijnen zijn ook met een screenstof samen te stellen. Hierdoor zijn ze zonwerend en geeft het een gaaf effect aan jouw kantoor.

Gordijnen: geluiddempend en sfeer

Gordijnen zijn echte sfeermaker, zo ook voor kantoor. Je kunt ze in tal van stoffen, kleuren en designs samenstellen. Van vitrage, inbetween gordijnen tot overgordijnen. Met gordijnen bepaal je zelf hoeveel licht je naar binnen laat door ze open of dicht te doen, of zorg je dat er voldoende daglicht binnenkomt zonder inkijk van buitenaf. Naast dat gordijnen voor veel sfeer zorgen, zijn ze ook geluiddempend. Ideaal wanneer er veel gepraat en gebeld word door collega’s. Het komt daarnaast vaak voor dat de raambekleding in kantoorpanden aan specifieke eigenschappen moet voldoen, zoals brandvertragend. Dit is mogelijk, er zijn tal van stoffen die aan deze eigenschap voldoen. Laat je informeren door een raamdecoratiespecialist voor de mogelijkheden voor jouw kantoor.

Vorige

Wat is een MGA vergunning? En wat betekent het?

Volgende

5 Tips om nooit meer te laat te komen of afspraken te vergeten