Dé online shop voor alle soorten kleurstoffen

Wil je jouw baksels voorzien van prachtige kleuren? Of wil je een prachtig vormpje maken op een taart of een bonbon? Met kleurstoffen kan je helemaal goed uit de voeten. In het aanbod van Bouwhuis vind je een ruim aanbod met kleurstoffen. Kies je voor rood, blauw, paars, groen of geel? De keuze is aan jou! Neem snel een kijkje tussen het aanbod en plaats je bestelling.

Kleurstoffen kopen

Kleurstoffen zijn een uitkomst voor elke bakfan. Met kleurstoffen kan je dus jouw baksels helemaal opfleuren in een kleur en stijl die jij graag wenst. Daarbij zijn de kleurstoffen perfect te gebruiken voor taarten en cakes, maar kan je ze ook gebruiken voor kleinere baksels, zoals bonbons en muffins. Kortom: kleurstoffen passen perfect bij diverse toepassingen.

Alle kleuren van de regenboog

Weet je al welke kleuren je nodig hebt voor het maken van jouw favoriete baksel? Bouwhuis heeft kleurstoffen aan die ze per stuk aanbieden. Zo kan je dus los jouw favoriete kleuren kopen. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je meerder kleuren wilt gebruiken. Speciaal daarvoor hebben ze ook sets waarbij je allerlei kleuren in één keer kan aanschaffen. Ideaal, nietwaar?!

Bestellen maar!

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden, raden we je aan om altijd goed te kijken naar de specificaties die staan aangegeven bij de producten. Zo hebben ze kleine verpakkingen met kleurstof van 11ml, maar kan je bij Bouwhuis ook terecht voor kleurpoeders van 25 gram of zelfs 100 gram. Waar kies jij voor?

Meer weten over kleurstoffen?

Wil je nou meer weten over kleurstoffen? Neem dan zeker even contact met Bouwhuis op. Zij geven je graag meer informatie over hun producten, zodat je precies weet wat je het beste kunt kopen. Verder raden we je ook zeker aan om verder een kijkje te nemen in hun aanbod. Naast kleurstoffen hebben ze ook heel veel andere producten die ze verkopen. Doe er je voordeel mee!

Vorige

Wie geef jij een mooi boeket bloemen cadeau?

Volgende

Welke Eettafel past het beste bij jou?