Dé ondergoed specialist van België

Sliponline is een webwinkel gericht op dames-, heren- en kinderondergoed, nachtkleding en sokken. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan ondergoed en kleding, wat constant wordt uitgebreid met nieuwe artikelen. Zo kunnen ze altijd aan jouw wensen voldoen. Benieuwd waarom jij ondergoed bij Sliponline moet kopen? In deze blog vertellen wij jou waarom!

Ondergoed van de populairste merken

Sliponline biedt de allerbeste merken die tot de favorieten van vele mensen behoren. Denk aan Sloggi, Ten Cate, Triumph, Racky, Funderwear, Beeren, Zaccini en nog veel meer. Mooie shorts voor dames, classic briefs en stijlvolle boxershorts voor heren, ze hebben het allemaal. Ben jij fan van vrolijke kleuren en opvallende prints? Bekijk dan de Funderwear collectie eens. Daarnaast hebben ze voor ouderen een mooi een breed assortiment klassiek ondergoed. Op het gebied van nachtkleding zijn de merken Lunatex en Cocodream zeer populair.

Ondergoed bestellen voor het hele gezin

Wil je direct voor het hele gezin slagen? Dan zit je hier goed. Bij Sliponline kan je namelijk voor iedereen terecht. Dat is wel zo handig! Ondergoed voor jongens en meiden, maar ook peuterpyjama’s behoren tot het assortiment. Je kan er dus van alles en nog wat halen. Het prettige is dat alle artikelen laag geprijsd zijn en langere tijd meegaan. Je slaat dus één keer in en hoeft voorlopig niet weer, behalve als je kinderen er uit groeien natuurlijk. Ondergoed van sliponline gaat dus lekker lang mee. Het voordeel voor je is dat al het ondergoed goed betaalbaar is en in jouw winkelmandje precies ziet hoeveel je straks moet betalen. Natuurlijk wil je zeker weten dat het allemaal goed past, daarom krijgt je 60 dagen bedenktijd. Terugsturen is dus geen probleem!

Verzenden en retourneren

Wanneer je je bestelling hebt betaald zal het pakket bij je thuis of op een PostNL punt worden afgeleverd. De verzendkosten bedragen voor klanten in Nederland €3,95 (bij een bestelling van €49,90 is verzending gratis) en voor klanten in België €4,95 (bij een bestelling van €100,- is verzending gratis).

Retourneren van je bestelling is mogelijk tot twee maanden na ontvangst van je bestelling. Je dient het product dan wel in ongeschonden staat en indien mogelijk in originele verpakking naar Sliponline terug te sturen. Retourkosten zijn voor eigen rekening en bedragen €4,95 voor klanten in Nederland en €6.- voor klanten in België. Mocht je een verkeerd of fout product hebben ontvangen, dan is retourneren volledig gratis.

Vorige

Welke jas draag ik in de zomer?

Volgende

Wat kun je doen om je productiviteit te verhogen?