/

De leukste originele cadeaus voor mannen

Verjaardagen, kerst, Valentijnsdag, geslaagd voor een diploma, allemaal redenen voor cadeautjes. Maar wat zijn nou leuke originele cadeaus voor mannen?

Bierpakket

Laten we met de deur in huis vallen: een bierpakket. Er gaat natuurlijk niets boven een goed koud biertje op een warme zomerdag. Of wat voor dag dan ook. Een bierpakker is leuk, maar toch kan je met verschillende pakketten al gauw hoog in de prijzen zitten. Gelukkig kan je ook een goedkoop bierpakket bestellen, waar alles inzit wat je graag zou willen hebben. Bijvoorbeeld vijf verschillende Hertog Jan bieren voor onder de tien euro. Welke vent wordt daar nou niet blij van?

Fitness cadeau

Er zijn natuurlijk mannen die geen alcohol drinken en die liever een sportief cadeau krijgen. Dat kan variëren van hardloopschoenen tot een voetbal. Wat voor soort sportieveling is het, wat heeft hij al? En niet geheel onbelangrijk, wat is jullie relatie? Een dure Fitnesstracker is misschien wat overdreven als je hem nog niet zo goed kent, maar een yogamat, goede sportbidon of TRX suspension trainer kan weer een hele goede optie zijn.

Iets lekkers op tafel

De liefde van de man gaat door de maag, zo is het toch? Zeker als de man in kwestie je partner is, kan je met dit cadeau goed uitpakken. Romantisch diner voor twee? Lekker koekjes of een mooie verjaardagstaart? Zelf iets lekkers koken is niet alleen leuk om op te eten, het laat ook zien dat je tijd en moeite in een cadeau hebt gestopt. Als het ook nog goed smaakt, ben je helemaal een held. Houdt je zelf niet zo van koken of bakken? Je kan natuurlijk altijd een leuke taart kopen of een mooie schaal met lekkers samen stellen. Je lief mee uit eten nemen is ook altijd nog een goed idee!

Gadgets

De nieuwste technologische snufjes zijn natuurlijk altijd leuk om te hebben. Veel mannen kunnen dan ook echt genieten van een goede AirPods of een mooie koptelefoon. Een smartwatch of een Fitbit, een goede box om muziek af te spelen, je kan het zo gek niet bedenken. Neem even een kijkje op het internet en je zal al snel een leuke gadget kunnen vinden.

woman in gray tank top
Vorige

5 tips voor het verminderen van pijn en ontstekingen

Volgende

Wat is inductie eigenlijk? Betekenis