Bekijk ons ruime assortiment aan kerstpakketten in onze webshop

Kerst is een tijd waar bijna iedereen naar uit kijkt. Een tijd van samen zijn met geliefden, cadeautjes geven en ontvangen, heerlijk eten en natuurlijk kerstpakketten! Elk jaar is het weer een uitdaging om het perfecte kerstgeschenk te vinden voor je collega’s. Daarom maken we het voor jou makkelijk, want bij Kranen Kerstpakketten kun jij tot een geschenk komen waar iedereen blij van wordt. Stel het kerstpakket zelf samen in onze showroom in Vorden en Utrecht, ga voor een eigenkeuzeprogramma waar je collega’s zelf kiezen via een giftcard welk geschenk ze willen, of bestel online één van onze webshoppakketten. In deze blog vertellen je graag de voordelen van het online bestellen van kerstpakketten en waar ons ruime assortiment uit bestaat.

De voordelen van het online bestellen bij Kranen Kerstpakketten

Met de opkomst van online shopping is het tegenwoordig steeds makkelijker om van alles online te bestellen, zo ook de kerstpakketten. Dit zijn de vier voordelen wanneer je een kerstpakket bestelt bij Kranen Kerstpakketeten:

 1. Gemak: Het grootste voordeel van het online bestellen van je kerstpakket is het gemak. Je kunt gewoon vanaf kantoor een bestelling plaatsen door een uitgekozen webshoppakket in de winkelwagen te plaatsen en alle gegevens in te vullen. We nemen vervolgens binnen 24 uur contact op om vervolgens alle details te bespreken en daarna zul je de bestelde kerstpakketten op de afgesproken leverdatum keurig ontvangen.
 2. Tijd besparen: Naast het gemak scheelt het je ook veel tijd. Door de arbeidskrapte lopen de taken per werknemer op en heb je misschien eigenlijk niet heel veel tijd om de kerstpakketten te regelen. Door ze online te bestellen kun je én veel verschillende pakketten tegelijkertijd bekijken én je kunt dit gewoon vanuit je bureaustoel doen.
 3. Transparantie: Door ons ruime assortiment van kerstpakketten heb je erg veel vergelijkingsmateriaal. De totaalprijzen en het aantal artikelen is altijd te zien en zo weet je precies wat de waarde is van het kerstpakket wat je schenkt aan je collega’s.
 4. Personaliseer en pas aan: Spreken de looks, de sfeer en de samenstelling van een pakket jou aan, maar voldoet het niet 100%? Bij Kranen is niets standaard en dus altijd volledig naar wens aan te passen. Heb je bijvoorbeeld een kleiner of juist groter budget, wil je juist wel of geen alcohol of heb je een andere idee wat je graag wilt toevoegen (zoals een eigen geschenkartikel of kerstkaart)? Dit is allemaal mogelijk en we nemen hiervoor graag contact met je op.

Zo kom je in onze webshop wél tot het kerstpakket wat elke medewerker waardeert

Het lastige blijft om iedere ontvanger blij te krijgen met het geschenk wat ze krijgen. Een voordeel is dat je bij ons elk webshoppakket nog kunt aanpassen naar eigen wens. Doordat wij verschillende categorieën hebben kunnen we je wel helpen om je een richting in te sturen naar hetgeen wat jij zoekt. Zo hebben we acht verschillende categorieën waar onze webshopkerstpakketten binnen vallen: 

 • Duurzaam & biologisch: Je kunt het bijna geen trend meer noemen, maar binnen organisaties is duurzaamheid een belangrijk thema. Biologisch en lekker eten met respect voor de natuur, zonder chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. En ook alle geschenkartikelen binnen deze duurzame kerstpakketten zijn traceerbaar en op een duurzame manier geproduceerd. 
 • Koken & tafelen: Goed eten is belangrijk, en nog belangrijker is dat het ook lekker is. Daarom zijn kerstgeschenken gebaseerd op koken en tafelen altijd populair en zeer gewaardeerd. Je vindt veel pakketten binnen deze categorie omdat dit altijd een goede keuze is voor jouw medewerkers of relaties.
 • Reizen & eropuit: Wil je gaan voor een actief kerstpakket? Ook dit kan bij Kranen Kerstpakketten. Wij bieden veel pakketten die perfect zijn voor op reis doordat er bijvoorbeeld een koffer/tas in zit, handige meeneembekers of een picknickplaid.
 • Voor mannen en vrouwen: Zijn jouw collega’s voornamelijk mannelijk of juist vrouwelijk? Of wil je onderscheid maken door beide groepen een apart kerstpakket te geven? We bieden je kerstpakketten speciaal voor mannen en kerstpakketten speciaal voor vrouwen. Want zeg nou zelf, vrouwen worden toch blijer van verzorgingsproducten en mannen zien veel liever een praktisch kerstpakket?
 • Waardering: Wil jij met het kerstpakket écht de waardering overbrengen? Er zijn speciale themalijnen waar de verpakkingen voorzien zijn van teksten die de waardering overbrengen. Een bedankje voor al het harde werk van het afgelopen jaar!
 • Wellness & verzorging: We bieden veel mogelijkheden voor kerstpakketten in het thema wellness en verzorging waarmee je jouw collega’s of relaties in de watten kunt leggen. Verzorgingsproducten in combinatie met een plaid, een badjas, een toilettas of een heerlijke Rituals set. De mogelijkheden zijn eindeloos.
 • Winters: Of het nu een witte kerst wordt of niet, een winters kerstpakket is altijd een goed idee. Met dit thema kun je jouw medewerkers compleet in de winterse- en kerstsferen brengen. Typische kerstartikelen of juist geschenken die je de winter door helpen. Wat dacht je van een warm kleed, een vuurkorf, een muts of een lekkere glühwein. 

Zoals je ziet zijn er volop mogelijkheden. In onze webshop kun je ook een filter toepassen om binnen jouw budget te blijven. Ook kun je het aantal artikelen bepalen. Zo kun je gericht zoeken naar hét eindejaarsgeschenk voor jouw medewerkers.

Stel zelf een kerstpakket samen

Het is ook mogelijk om zelf een kerstpakket samen te stellen. Je maakt hier een tour door onze showroom samen met één van onze relatiemanagers. We nemen graag de tijd voor je om eerst persoonlijk kennis te maken en de wensen en ideeën te bespreken. We willen er immers alles aan doen om het best gewaardeerde kerstgeschenk samen met jou samen te stellen!

Vorige

Tips voor het upgraden van je badkamer op een budget

Wat is het verschil tussen een headhunter en een executive search bureau
Volgende

Wat is het verschil tussen een headhunter en een executive search bureau?